• Hallo,
    kom maar buiten
    en geniet van de groene oase

  • Een romantisch weekend met twee

  • Een avontuurlijke dag met je gezin

  • Bewonder de natuur te paard

Warredal

Welkom in Warredal

Recreatiedomein Warredal ligt in Belgisch Limburg, nabij het Nationaal Park Hoge Kempen en het natuurgebied Bergerven. Jaren geleden begon Warredal als hippisch centrum met paardrijlessen, wedstrijden en prachtige paardenstallen. Door de bosrijke omgeving groeide het aanbod van activiteiten in en rondom het natuurdomein.

Warredal biedt een totaalbeleving aan zijn bezoekers. Hier kan je een dag ontspannen in het Adventure Park of overnachten in het Forest Camp. Heb je iets te vieren, of wil je even de pauzeknop indrukken? Elke natuurliefhebber, jong of oud, komt hier op adem.

Warredal is dicht bij huis, maar hier ben je even ver weg van de wereld.

Ontdek de magie van Warredal

Cosy Cabins - Warredal


Overnachten in het Forest Camp

Je hebt even genoeg van de online bereikbaarheid en wilt de rust terug vinden? Met ons principe van back-to-nature maak je connectie met de natuur en elkaar en niet met de digitale wereld. Onze Cosy Cabins midden in de Limburgse bossen zijn unieke natuurhuisjes waar je helemaal kan herbronnen. Je huisdier is hier ook welkom. Liefhebbers van luxe tijdens het verblijf vinden hun gading in de Lodge.

> Ontdek onze Cosy Cabins

> Bekijk onze Lodge

Adventure Park - Warredal


Ontdek het Adventure Park

De bosrijke omgeving rond Warredal is een ideale speeltuin. Hier kunnen de waaghalzen zich uitleven op het klimparcours of met een spel lasergamen. Daarnaast bieden we nog verschillende spelen aan die geschikt zijn voor een verjaardagsfeest, een vrijgezellendag of een teambuilding. Ben je eerder een rustzoeker? Huur een fiets en ontdek de prachtige Limburgse natuur.

> Een dag spelen in het Adventure Park

> Activiteiten voor groepen

Binnenkort…

Sprookjes komen tot leven… hier, bij ons, in Warredal!

Voorlopig mogen we nog niks verklappen maar hou onze socials in de gaten voor een sneakpreview van ons nieuw, magisch project!

Warredal