Welkom in Warredal

Recreatiedomein Warredal ligt in Belgisch Limburg, nabij het Nationaal Park Hoge Kempen en het natuurgebied Bergerven. Jaren geleden begon Warredal als hippisch centrum met paardrijlessen, wedstrijden en prachtige paardenstallen. Door de bosrijke omgeving groeide het aanbod van activiteiten in en rondom het natuurdomein.

Warredal biedt een totaalbeleving aan zijn bezoekers. Hier kan je een dag ontspannen in het Adventure Park of overnachten in het Forest Camp. Heb je iets te vieren, of wil je even de pauzeknop indrukken? Elke natuurliefhebber, jong of oud, komt hier op adem. Warredal is dicht bij huis, maar hier ben je even ver weg van de wereld.

Warredal

Ontdek de magie van Warredal


Overnachten in het bos

Je hebt even genoeg van de online bereikbaarheid en wilt de rust terug vinden? Met ons principe van back-to-nature maak je connectie met de natuur en elkaar en niet met de digitale wereld. Onze Cosy Cabins midden in de Limburgse bossen zijn unieke natuurhuisjes waar je helemaal kan herbronnen. Je huisdier is hier ook welkom. Liefhebbers van luxe tijdens het verblijf vinden hun gading in de Lodge.


Ravotten in het Adventure Park

De bosrijke omgeving rond Warredal is een ideale speeltuin. Hier kunnen de waaghalzen zich uitleven op het klimparcours of met een spel lasergamen. Wat dacht je van een partijtje minigolf? Daarnaast bieden we nog verschillende spelen aan die geschikt zijn voor een verjaardagsfeest, een vrijgezellendag of een teambuilding. Ben je eerder een rustzoeker? Huur een fiets en ontdek de prachtige Limburgse natuur.

Covid-19 Update

Ons park blijft open tot nader bericht. De maatregel in verband met de bubbel moet wel gerespecteerd worden ( "uw huishouden + 1 volwassene vanaf 12 jaar).

OPGELET:

  • Klimpark is enkel open voor onze gasten jonger dan 12 jaar
  • Minigolf is enkel mogelijk met je eigen bubbel
  • Ontbijten & BBQ blijven beschikbaar, je kan ze enkel in je eigen cabin nuttigen
  • Belgische overheid verbiedt niet-noodzakelijke reizen van en naar België tot 1 april 2021

Our park remains open until further notice. Check-in is therefore possible. We do ask you to respect the guidelines regarding social contact.

  • Climbing Park is only open for guests under 12 y.o.
  • Midget golf can be enjoyed within your own family circle
  • Breakfast and BBQ can be ordered and consumed in your own cabin
  • Travel to and from Belgium is forbidden by the Belgian government until March 1, 2021