Veelgestelde vragen

Cosy Cabins

Warredal ligt in Neeroeteren, een deelgemeente van Maaseik, en is dus goed met de auto bereikbaar vanuit zowel België, Nederland als Duitsland. Het juiste adres is Ketelstraat 77, 3680 Maaseik. Reken circa 1u15 vanuit Brussel, 1u30 vanuit Keulen en een klein uur vanuit Eindhoven – weliswaar telkens zonder verkeer gerekend.

Liever met het openbaar vervoer? Neem dan de trein tot in het station van Genk. Daar kan je bus 11 richting Maaseik nemen, tot aan de halte “Neeroeteren Op den Berg”. Van daaruit is het nog 10 minuutjes stappen naar Warredal.

Als je op het domein aankomt, zal je een ruime parkeerplaats zien waar je je auto gratis kan parkeren. Bij incheck ontvang je van ons een slagboombadge, hiermee kan je steeds de parkeerplaats oprijden. Om de natuur en de rust niet te verstoren, zijn er geen auto’s toegelaten op het domein. Gelieve dus steeds de auto achter te laten op onze parkeerplaats.

De cabins liggen in een hoger gelegen deel van het dal. Bij aankomst word je samen met je bagage door ons team naar de cabin gebracht met een golfkarretje. Tijdens de rit naar de cabin krijg je nog een woordje uitleg over het domein zelf. Na de incheck gebeurt alles te voet. Opgelet, vanaf de parkeerplaats is het een pittige klim naar de cabins!

Bij incheck wordt er een waarborg van € 50,00 gereserveerd op je creditcard. Als er geen schade of verlies wordt vastgesteld, wordt de reservering na je verblijf geannuleerd. Echter, indien wel schade of verlies wordt vastgesteld, dan wordt een deel van of de gehele borg ingehouden.

Er is beperkt elektriciteit aanwezig in onze cabins. Zo zijn er enkele lichtpunten in het slaapgedeelte en de badkamer. Alsook is onze badkamer verwarmd met een elektrische handdoekradiator.

In het keukentje van de cabin kan je al het basis kookmateriaal terugvinden (bestek, glazen, potten, pannen…) om een lekkere maaltijd te bereiden! Een microgolf is er helaas niet.

We hebben gekozen voor een meer ecologische oplossing. Er staat een koelbox in de cabin die koel kan worden gehouden door middel van koelelementen. Deze elementen kunnen gratis worden opgehaald (en teruggebracht) in de Food & Wood corner.

Elke cabin is uitgerust met een Bialetti Moka Express percolator. Vergeet niet je eigen gemalen koffie mee te nemen!

Het is niet nodig om je eigen beddengoed mee te nemen. De bedden zijn opgemaakt met frisse lakens! Ieder persoon heeft ook een eigen eenpersoons dekbed. Als je een reisbedje meeneemt voor kinderen, kan je best zelf beddengoed meenemen.

Zachte badhanddoeken zijn steeds inbegrepen. Per persoon voorzien we een kleine en een grote handdoek, alsook een badmat.

Indien je reist met een baby kan je bij ons een babypakket bestellen (enkel voor baby’s tussen 0-1j)  voor het gehele verblijf. Dit pakket bestaat uit een baby tentje, een kinderstoel en een veiligheidshekje voor rond de houtkachel.  Je kan dit pakket bestellen bij de boeking (naargelang beschikbaarheid).

Het baby tentje is een EU goedgekeurd bed inclusief opblaasbaar matrasje en anti-muggennet dat volledig kan worden gesloten. Het bedje zal bovenop een van de bedden geplaatst worden.

Lakentjes voor de baby dien je zelf mee te nemen! Best een slaapzakje voorzien.

Opgelet, een baby telt als een normaal persoon mee. Zorg er dus steeds voor dat je het maximum aantal personen in de cabin niet overschrijdt. Indien je bijvoorbeeld met 2 volwassenen in een sweet cabin verblijft en je wilt een baby meenemen, moet je dus een grotere cabin boeken.

Jazeker! Warredal  grenst aan het Natuurgebied Bergerven, vlakbij eindeloze wandel- en fietsroutes. Ideaal gelegen dus voor een mooie daguitstap. Je kan op de receptie steeds een fiets komen huren (naar beschikbaarheid). Alsook fiets- en wandelkaarten zijn bij ons aan te kopen.

Wij staan maximum 1 hond toe per cabin tegen een kleine vergoeding per nacht, je kan dat aangeven bij het maken van je online boeking. Opgelet, enkel in de Classic Cabins en de standaard Treetrunks kunnen honden verblijven. We adviseren een deken of bench mee te nemen voor je huisdier. Honden zijn niet toegelaten in de zetel/bed.

Inchecken is mogelijk tussen 15u00 en 19u00. Mocht je onverwacht vertraagd zijn, dan vragen we je vriendelijk om ons op te hoogte te stellen door even te bellen op nummer 0032 (0)89 85 23 16.

Als je niet tussen de standaard check-in tijden aan kunt komen, dan is er de mogelijkheid om een late check-in optie te boeken voor € 40,00. Deze optie geeft je de mogelijkheid om later in de avond aan te komen, tussen 20u00 en 22u00. Zorg er wel voor dat je incheckt voor 22u00 uur, want hierna is het niet meer mogelijk om in te checken. Om de late check-in optie te boeken, selecteer de optie tijdens het maken van je reservering.

We raden je echter wel aan om zo vroeg mogelijk te arriveren, zodat je genoeg tijd hebt om je te settelen in je cabin, het houtvuur aan te steken en vooral de mooie zonsondergang over het Warredal te aanschouwen!

Uitchecken is mogelijk tussen 9u00 en 10u30 op de dag van vertrek.

Het is absoluut niet mogelijk om met de auto tot aan de cabin te rijden. Indien je wilt vermijden om de bagage bergop- en afwaarts te moeten dragen, kan je de auto ook kort parkeren op de wandelparking van het Bergerven natuurgebied. Deze is gelegen langs het klimpark (dichtbij cabin 1) en bevindt zich op gelijke hoogte met de cabins. Opgelet, gebruik deze parking niet als standaard parking!

Op onze website kan je hier een plattegrond vinden. In de welkomstbundel in je cabin vind je alle informatie over ons domein, inclusief een plattegrond. Alsook bij aankomst op onze parkeerplaats vind je ons plattegrond terug.

Voor elke boeking rekenen wij € 29,50 administratiekosten. De toeristenbelasting wordt steeds ter plaatse afgerekend. Voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar bedraagt dit € 2 per dag / persoon.

We hebben bewust gekozen om geen Wifi in de cabins te installeren, want dit is geen onderdeel van onze filosofie. De enige plaatsen op ons domein met Wifi verbinding zijn de Cosy Tipi en de receptie.

Gezien de ligging en indeling van onze cabins en de bosrijke ondergrond, is ons park helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

In de Lodge is er de mogelijkheid om enkele lokale biologische producten te kopen, zoals onder andere gemalen koffie, melk, lokale wijn en enkele andere basisproducten. Mocht je hier niet vinden wat je zoekt kan je altijd de nabijgelegen supermarkten ontdekken.

Bij aankomst worden er aan je cabin al een aantal houtblokken voorzien. In onze Food & Wood corner kan je steeds terecht om extra hout te sprokkelen. Zijn enkele blokken wat te groot voor in de kachel? Geen probleem, als echte houthakkers klieven jullie het hout met de voorziene bijl.

Elke cabin heeft een gasbarbecue ter beschikking op het terras. Je kan ofwel zelf je vlees en groenten meebrengen of je kan bij je reservering een barbecuepakket bestellen. In dit pakket zitten verschillende soorten vlees, allerlei salades, sauzen en broodjes. Opgelet, pakketten worden geleverd op maandag, donderdag of zaterdag.

Er is ook de mogelijkheid om ons gezellig barbecuehuisje af te huren, ideaal om samen te zitten met vrienden of familie! Voor meer informatie hierover, contacteer ons via info@warredal.be.

Warredal heeft geen eigen horeca. Het is eerder de bedoeling om gezellig samen te koken in je cabin. Wel kan er steeds een ontbijtmandje bijbesteld worden of een barbecuepakket. Alsook vind je in onze welkomstbundel enkele tips van restaurants in de buurt. De Spar en Delhaize bevinden zich in Neeroeteren centrum op circa 5 minuten rijden van het domein.

Ben je geïnteresseerd in het boeken van activiteiten, zoals een ponyritje of het Adventure Park? Of wil je meer informatie over de fiets- en wandelroutes? Kom dan even langs de receptie of contacteer ons via info@warredal.be. Opgelet, al onze activiteiten zijn steeds op reservatie. Nog goed om te weten, als gast ontvang je 20% korting op ons klimpark!

Even nood aan wat extra ontspanning tijdens je verblijf? Aan de rand van het bos, naast de vijver is er een klein wellness gedeelte voorzien. Ons saunahuisje of de jacuzzi kan je privé huren voor twee uur. Opgelet, de sauna en de jacuzzi liggen apart van elkaar en op redelijke afstand van de cabins. Om te reserveren, kan je ons best op voorhand contacteren via info@warredal.be.

Adventure Park

Het Adventure Park bevindt zich op domein Warredal. De activiteiten zijn verspreid over het gehele domein. Aanmelden is steeds bij de bureau van het Adventure Park.

Als je op het domein aankomt, zal je een ruime parkeerplaats zien waar je je auto gratis kan parkeren. Voor binnen te rijden, kan je aanbellen bij onze slagboom.

Bij aankomst mag je aanbellen bij onze slagboom, zo kunnen we je toegang verlenen tot het domein. Aanmelden is steeds bij de bureau van het Adventure Park. Deze bevindt zich achter de parking, je kan de pijlen “Adventure Park” volgen.

Neen. We zijn enkel geopend op reservatie. Het is dus niet mogelijk om door de dag langs te komen en het klimpark op te gaan. Indien je de dag zelf nog willen aansluiten, kan je best even bellen om te kijken wat het openingsuur is.

Reserveren voor ons Adventure Park kan:

Bij reservatie per telefoon, vragen we wel een steeds een bevestiging per e-mail.
Opgelet, al onze activiteiten zijn steeds op reservatie.

Bij reservatie vragen we steeds een voorschot van 20%. Het resterende bedrag kan bij aankomst cash of met bankkaart betaald worden.

Er wordt steeds ter plaatse afgerekend. Wel is het mogelijk om achteraf een factuur te ontvangen. Gelieve ons dan de facturatiegegevens via e-mail te bezorgen.

Warredal heeft geen eigen brasserie die steeds geopend is. Wel is het mogelijk om onze kiosk te openen voor een drankje bij een teambuilding of groepsuitstap. Voor bezoekers van het klimpark is er een drank- en snoepautomaat aanwezig.

Catering is mogelijk, echter enkel bij onze pakketten. Het minimum aantal personen is afhankelijk van de soort catering. Voor meer informatie kan je ons steeds contacteren via info@warredal.be.

Bij al onze activiteiten is begeleiding door een van onze ervaren instructeurs inbegrepen.
Het is ook niet mogelijk om het klimpark te betreden zonder begeleiding of beveiliging.

Neen. We zijn enkel geopend op reservatie. Het is dus niet mogelijk om door de dag langs te komen en het klimpark op te gaan. Indien je de dag zelf nog willen aansluiten, kan je best even bellen om te kijken wat het openingsuur is.

Al onze activiteiten gaan pas door vanaf minimum 8 personen. Onze pakketten hebben steeds een forfaitprijs tot 8 personen. Je mag dus met minder zijn, maar de forfaitprijs blijft hetzelfde. Ook voor de teambuilding betaal je steeds voor 8 personen. Voor het klimpark kan je enkel met minder personen komen klimmen, indien je bij een andere groep kan aansluiten.

Twijfel je over je reservatie of ben je benieuwd of je ergens kan aansluiten? Contacteer ons dan gerust via info@warredal.be.

Jazeker! Het is steeds mogelijk op onze receptie een cadeaubon voor het Adventure Park aan te kopen. Het bedrag is zelf te kiezen en kan gebruikt worden voor al onze activiteiten.