Heb je wat te vieren?

Elke gelegenheid is een feestje waard. Verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, teambuilding, kerstdrink, bij Warredal zijn alle feesten uniek.  Voor elke groep werken we een dagvullend programma uit. Hierbij heb je de keuze uit verschillende activiteiten. Je kiest de spelen op basis van je groep. Mag het avontuurlijk zijn of hou je het liever wat rustig? Dit bepaal je volledig zelf. Op het einde van de dag sluiten we het feest af met een barbecue in onze tipitenten.

Wij maken een persoonlijk voorstel op basis van de grootte van de groep en de interesses. Stuur een mail naar info@warredal.be

Organiseer een teambuilding of een (familie)feest bij Warredal en geniet van een dag vol plezier en avontuur.

Feesten voor groepen - warredal
 • Feesten voor groepen - warredal

Familiefeesten

Niets zo fijn als een feest met de familie. Warredal heeft een ruim aanbod van activiteiten voor jong en oud. Vier daarom je verjaardag, communie, vormsel, jubileum hier, in het midden van de natuur.

Je kiest de activiteiten op basis van de interesses van de groep. Ga je voor een dag vol avontuur in het klimbos of hou je het liever rustiger?

Bij een feest hoort ook feestmaaltijd uiteraard. Daarvoor zijn onze tipitenten uiterst geschikt. We verzorgen een barbecue met buffet bij alle feesten voor groepen. Wenst u meer informatie of een prijsvoorstel? Mail je gegevens naar info@warredal.be

OPGELET: Enkel te boeken vanaf 50 volwassenen

Stel zelf je dag samen met activiteiten die je het meest aanspreken. Wat dacht je van lasergamen voor de kinderen en een initiatie boogschieten voor de volwassenen? Enkele favoriete activiteiten voor familiefeesten zijn:

 • Klimbos
 • Ponyritten voor de jongsten
 • Boogschieten
Maak je dag compleet met een aperitiefje en een gezellige bbq in onze Cosy Tipi aan het strand.
Al onze arrangementen worden op aanvraag en naar jouw wensen op maat uitgewerkt. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden voor jouw feest. Mail naar info@warredal.be

Vrijgezellen

Je hebt de eer getuige te mogen zijn voor het huwelijk van een vriend(in) of familielid. Proficiat! Nu draag jij de verantwoordelijkheid om een fijn vrijgezellenfeest te organiseren. Geen paniek, bij Warredal zorgen we voor een dag die jullie zich nog lang zullen herinneren.

We begeleiden je bij de gekozen activiteiten. Bereid je voor op een dag vol plezier, onvergetelijke momenten en fotogenieke situaties (die misschien later op het huwelijksfeest nog gebruikt zullen worden). Uiteraard hoort hier op het einde van de dag een heerlijke barbecue bij.

OPGELET: Enkel te boeken vanaf 8 deelnemers

Heb je interesse in een vrijgezellenfeest in Warredal? Stuur de informatie omtrent het aantal personen en de voorkeursactiviteiten naar info@warredal.be

We maken een prijsvoorstel op maat.

Kinderfeestjes

Heb je binnenkort een jarige in huis? Wij hebben heel wat leuks in petto om de verjaardag van je spruit onvergetelijk te maken. Je kan kiezen uit twee opties: Klimmen of Minigolf.

Info en tarieven

 • Leeftijd: vanaf 4 jaar
 • Forfait: € 152 (tot 8 personen)
 • Extra persoon: € 19 p.p
 • Begeleider + klimmateriaal zijn voorzien
 • Waterijsje inbegrepen

Info en tarieven

 • Leeftijd: tot 12 jaar
 • Forfait: € 67 (tot 8 personen)
 • Extra persoon: € 8 p.p
 • Waterijsje inbegrepen
 • Locaties voor bedrijfsevenementen in Warredal - Cosy Tipi

Trouwen

Geniet volop van de ontspannende setting van ons recreatiedomein: van een feeërieke ceremonie, een romantische diner naar een uitbundig avondfeest tot zelfs de mogelijkheid om je gasten om te laten overnachten in de Cosy Cabins/Cosy Houses. Om deze belangrijke dag in goede banen te leiden, raden we aan om samen te werken met een weddingplanner.

Heeft u interesse in een huwelijk in Warredal? Stuur ons een e-mail en we bezorgen je alle informatie.