Heb je wat te vieren?

Elke gelegenheid is een feestje waard. Verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, teambuilding, kerstdrink, bij Warredal zijn alle feesten uniek.  Voor elke groep werken we een dagvullend programma uit. Hierbij heb je de keuze uit verschillende activiteiten. Je kiest de spelen op basis van je groep. Mag het avontuurlijk zijn of hou je het liever wat rustig? Dit bepaal je volledig zelf. Op het einde van de dag sluiten we het feest af met een barbecue in onze tipitenten.

Voorbeeld van een dagprogramma:

> ontvangst met aperitief

> activiteit in het teambuildingpark

> pauze met een drankje

> een wedstrijd bumperball

> barbecue in onze tipitent

Wij maken een persoonlijk voorstel op basis van de grootte van de groep en de interesses. Stuur een mail naar info@warredal.be

Organiseer een teambuilding of een (familie)feest bij Warredal en geniet van een dag vol plezier en avontuur.

Feesten voor groepen - warredal
 • Feesten voor groepen - warredal

Familiefeesten

Niets zo fijn als een feest met de familie. Warredal heeft een ruim aanbod van activiteiten voor jong en oud. Vier daarom je verjaardag, communie, vormsel, jubileum hier, in het midden van de natuur.

Je kiest de activiteiten op basis van de interesses van de groep. Ga je voor een dag vol avontuur in het klimbos of hou je het liever rustiger? Lasergamen voor de kinderen en een initiatie boogschieten voor de volwassenen zijn populaire activiteiten voor families. De mogelijkheden in en rond Warredal zijn zeer uitgebreid.

Bij een feest hoort ook feestmaaltijd uiteraard. Daarvoor zijn onze tipitenten uiterst geschikt. We verzorgen een barbecue met buffet bij alle feesten voor groepen.

Wenst u meer informatie of een prijsvoorstel? Mail je gegevens naar info@warredal.be

Stel zelf je dag samen met activiteiten die je het meest aanspreken. Wat dacht je van lasergamen voor de kinderen en een initiatie boogschieten voor de volwassenen? Enkele favoriete activiteiten voor familiefeesten zijn:

 • Klimbos
 • Ponyritten voor de jongsten
 • Lasergame
 • Boogschieten
Maak je dag compleet met een aperitiefje en een gezellige bbq in onze Cosy Tipi aan het strand.
Al onze arrangementen worden op aanvraag en naar jouw wensen op maat uitgewerkt. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden voor jouw feest. Mail naar info@warredal.be
 • kinderfeestjes Warredal

Kinderfeestjes

Je zoekt de coolste activiteit voor een kinderfeest of wilt het ‘beste verjaardagsfeestje ooit’ organiseren voor je zoon of dochter? Kom naar Warredal, hier vind je actie, avontuur en afwisseling. Voor een feestdag combineren we het klimpark met andere activiteiten in het Adventure Park. Of sla je liever een balletje in de minigolf?

Alle activiteiten (behalve minigolf) worden in goede banen geleid door onze begeleiders. Zij zorgen voor optimale veiligheid en stellen de kinderen die een beetje schrik hebben gerust. Fun gegarandeerd voor elk kind.

Formule op maat of reservatie? Mail naar info@warredal.be

Let the games begin!

Voor kinderfeesten werken we met kant-en-klaar formules.

Optie 1: Klimbos & één activiteit uit ons Adventure Park.

Ga met z’n allen het ultieme avontuur aan in ons Klimbos. Kies één van deze activiteit: lasergamen, knotshockey, ultimate frisbee, bumperball (vanaf 12 jaar), archerytag (vanaf 12 jaar)

Tijdens het kinderfeest voorzien we ook een feestmenu: Frietjes met diverse sauzen, snack: frikandel, drankje

Praktisch:

We bieden feestjes aan voor kinderen van 8 tot 15 jaar. Niet alle activiteiten in het aanbod zijn geschikt voor alle leeftijden. Daarom is het belangrijk om op voorhand te reserveren, zodat elk kind hier een onvergetelijke dag beleeft.

Prijs:
Forfait van € 260 voor 1-8 kinderen
Per extra deelnemer: € 32 pp

Optie 2: Klimmen & Minigolf.

We combineren een spelletje Minigolf met de avontuurlijke favoriet: Klimmen. Tijdens het kinderfeest voorzien we ook een feestmenu: Frietjes met diverse sauzen, snack: frikandel, drankje

Praktisch:
Klimmen kan pas vanaf 4 jaar.

Prijs:
Forfait van € 250 voor 1-8 kinderen
Per extra deelnemer: € 29 pp

Optie 3: Minigolf + frietjes

Minigolf is altijd leuk, zeker als je tegen je alle tofste vrienden kan strijden! Tijdens het kinderfeest voorzien we ook een feestmenu: Frietjes met diverse sauzen, snack: frikandel, drankje

Praktisch:
We bieden feestjes aan voor kinderen van 4 tot 15 jaar.

Prijs:
Forfait van € 95 voor 1-8 kinderen
Per extra deelnemer: € 11,5 pp

 • Feesten voor groepen - trouwen in Warredal

Trouwfeesten

De prachtige natuur in Warredal is de ideale setting voor een romantisch huwelijk. Al verschillende weddingplanners hebben hun weg naar Warredal gevonden, want het domein leent zich uitstekend voor een magische beleving.

De volledige dag van je huwelijk vier je in Warredal: van een feeërieke  ceremony, een romantische diner naar een uitbundig avondfeest tot zelfs de mogelijkheid voor de gasten om te overnachten in de Cosy Cabins.

Voor een huwelijk is Warredal volledig gereserveerd voor het huwelijkspaar en de genodigden. Op die manier is de privacy gegarandeerd. Heeft u interesse in een huwelijk in Warredal? Stuur ons een mailtje en we bezorgen je alle informatie.

Om deze belangrijke dag in goede banen te leiden, raden we aan om samen te werken met een weddingplanner.

Vrijgezellen

Je hebt de eer getuige te mogen zijn voor het huwelijk van een vriend(in) of familielid. Proficiat! Nu draag jij de verantwoordelijkheid om een fijn vrijgezellenfeest te organiseren. Geen paniek, bij Warredal zorgen we voor een dag die jullie zich nog lang zullen herinneren.

We begeleiden je bij de gekozen activiteiten. Bereid je voor op een dag vol plezier, onvergetelijke momenten en fotogenieke situaties (die misschien later op het huwelijksfeest nog gebruikt zullen worden). Uiteraard hoort hier op het einde van de dag een heerlijke barbecue bij.

Heb je interesse in een vrijgezellenfeest in Warredal? Stuur de informatie omtrent het aantal personen en de voorkeursactiviteiten naar info@warredal.be

We maken een prijsvoorstel op maat.

 • Feesten voor groepen - warredal Vrijgezellen

Schoolreizen

Warredal beschikt over een sportief aanbod speciaal voor scholen. Zo kan je kiezen voor het Klimbos en/of de sportmix voor een halve of volledige dag.

In het Klimbos heb je enkele uren plezier op het spectaculaire hoogteparcours. Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wat mag je verwachten voor je schooluitstap?

 • Vijf parcours, verdeeld in verschillende moeilijkheidsgraden en hoogtes
 • Bekwame begeleiders zijn altijd aanwezig, zodat we altijd de veiligheid kunnen garanderen
 • Als afsluiter is er de zipline over het domein van maar liefst 200m lang

Naast het klimbos kan je ook kiezen voor de sportmix. Hier maak je een combinatie van enkele activiteiten, zoals: bumperball, archerytag, knotshockey, boogschieten en ultimate frisbee. Het aantal activiteiten dat je kan kiezen, is afhankelijk van het aantal leerlingen en hun leeftijd. Voor meer informatie over deze activiteiten, klik hier.

Info en tarieven

Aantal deelnamers: min. 8 – max. 140. Grote groepen worden opgedeeld in kleinere groepen.

Leeftijden: tussen 4 en 15 jaar

Diverse programma’s mogelijk voor een halve of een hele dag.