Klimpark Warredal

Hou je van avontuur en durf je het aan om op grote hoogtes hindernissen te doorstaan? Bezoek dan zeker eens het Klimpark in Adventure Park Warredal. Hier kan je je grenzen verleggen samen met familie, vrienden of collega’s. Wie daag jij uit voor deze boeiende activiteit op het bosrijk domein?

Het klimpark van Warredal telt vijf parcours met verschillende hoogtes en moeilijkheidsgraden. Zo kan iedereen zijn eigen uitdaging kiezen. Je wordt bij de start goed beveiligd zodat je zonder zorgen aan het parcours kan beginnen. Nu klim en klauter je door de netten, over touwbruggen en trotseer je tal van balanceerelementen. Als afsluiter kan je genieten van een adembenemend uitzicht vanop de 200 meter lange Zipline. Hier beleef je het bos vanop grote hoogte. Het Klimpark in Adventure Park Warredal is geschikt voor jong en oud.

Voor een volledige dag plezier kan je onze andere spelen combineren met het Klimbos. Bekijk hier alle activiteiten in het Adventure Park. Reserveren kan via info@warredal.be

Klimpark in Adventure Park Warredal

Know before you go

Volwassenen (vanaf 16 jaar): 23 EUR

Jeugd (7 t.e.m 15 jaar): 18 EUR

Kinderen (4 t.e.m 6 jaar): 11 EUR

Klimpark:

  • Minimum leeftijd 4 jaar

De zipline: 

  • Minimum gewicht is 30 kg
  • Minimum leeftijd 7 jaar

Voor je eigen veiligheid vragen we je om je aan deze ‘dresscode’ te houden:

  • Schoenen: dichte schoenen zijn verplicht, sandalen en teenslippers zijn niet toegestaan
  • Juwelen: verboden
  • Kledij: sportkledij is verplicht, rokken en jurken zijn verboden
  • Haar: lang haar wordt vastgebonden in een staart

We sluiten het klimpark enkel bij extreme weersomstandigheden: sneeuwval, storm en onweer.

Je mag rekenen op zo’n 2-3 uur klimplezier als je bij ons komt klimmen.

Je kan gebruik maken van de lockers in het Adventure Park, daar ga je ook inchecken als je komt klimmen.

Om veiligheidsredenen laten we eigen klimgerief niet toe. Je ontvangt een harnas en een helm ter plekke.

Je kan zeker komen supporteren als je vriend/familie komt klimmen, ze blijven dan beneden in het klimpark staan. (Opgelet: niet toegestaan tijdens Corona)

Elke minderjarige wordt vergezeld door een ouder/voogd. Deze is niet verplicht om deel te nemen aan het klimparcours en moet dus ook geen inkom betalen. We verwachten wel dat hij/zij aanwezig is in het klimpark tijdens de activiteit.

Om teleurstellingen te vermijden, adviseren we om tijdig te boeken. We werken namelijk met een minimum en maximum aantal klimmers.