Klimpark Warredal

Hou je van avontuur en durf je het aan om op grote hoogtes hindernissen te doorstaan? Bezoek dan zeker eens het Klimpark in Adventure Park Warredal. Hier kan je je grenzen verleggen samen met familie, vrienden of collega’s. Wie daag jij uit voor deze boeiende activiteit op het bosrijk domein?

Het klimpark van Warredal telt vijf parcours met verschillende hoogtes en moeilijkheidsgraden. Zo kan iedereen zijn eigen uitdaging kiezen. Je wordt bij de start goed beveiligd zodat je zonder zorgen aan het parcours kan beginnen. Nu klim en klauter je door de netten, over touwbruggen en trotseer je tal van balanceerelementen. Als afsluiter kan je genieten van een adembenemend uitzicht vanop de 200 meter lange Zipline. Hier beleef je het bos vanop grote hoogte. Het Klimpark in Adventure Park Warredal is geschikt voor jong en oud.

Voor een volledige dag plezier kan je onze andere spelen combineren met het Klimbos. Bekijk hier alle activiteiten in het Adventure Park. Je kan ons hier bereiken voor meer info en boekingen. Reserveren is verplicht.

Klimpark in Adventure Park Warredal

Know before you go

Tijdens het volledige parcours in het klimpark word je begeleid door onze monitoren. Om je veiligheid te garanderen, vragen we je om te klimmen in dichte schoenen, juwelen thuis te laten en de haren vast te binden. Deelnemers onder invloed van verdovende middelen worden niet toegestaan.

Volwassenen (vanaf 16 jaar): 23 EUR

Jeugd (van 7 t.e.m 15 jaar): 18 EUR

Kinderen (van 4 t.e.m 6 jaar): 11 EUR

Minimumleeftijd:   4 jaar

Maximumcapaciteit:   90 deelnemers

Duur:   ca. 2,5 uur

Zipline:  minimum 7 jaar en/of min. 30 kg

Reserveren verplicht!