Minigolf warreaal

Adventure Minigolf

Heb je een flinke dosis beginnersgeluk? Of zoek je een ideaal ontspanningsmoment midden in de ongerepte natuur? Onze Adventure Minigolf is een fantastische activiteit voor jong én oud! Het gloednieuwe golfterrein van maar liefst 10.000m² ligt verspreid over ons bosrijk domein. Sla een balletje in één van de 18 holes en maak kennis met de Limburgse Big Five. Kan je iedereen verslaan? Urenlang plezier gegarandeerd!

De minigolf is heel het jaar geopend tijdens de kantooruren (9 – 18 uur). Bij stormweer of winterse neerslag is het terrein gesloten. Op voorhand reserveren is verplicht.

Know before you go

Minimumleeftijd: 4 jaar

Duur: 2-3 uur (afhankelijk van de deelnemers)

Materiaal: Bij aanvang ontvang je een stick en een balletje

OPGELET: Kinderen onder de 12 jaar kunnen enkel minigolven onder begeleiding van een volwassene.

Volwassene: € 9/pp

Kinderen (t.e.m 12 jaar): €7/pp

Minimumleeftijd: 4 jaar

Extra: kinderen onder de 4 jaar kunnen gratis binnen maar ontvangen geen stick/bal.

1 nacht betalen = 1 nacht cadeauEnkel geldig bij een boeking tijdens de LIMBURGWEEK

Wie een Cosy Cabin boekt voor de periode van 21-23 september of 23-25 september ontvangt 1 nachtje cadeau! De som zal automatisch worden afgetrokken van de totaalsom tijdens je boeking.

Dit leuk extraatje is mogelijk gemaakt met financiële steun van de provincie Limburg en in samenwerking met Toerisme Limburg. Snel boeken is de boodschap! Onze Cosy Cabins vind je hier. Niet cumuleerbaar met andere kortingen/acties.