Waterpret

Zin in een dagje op het water? Bij Kajakclub de Oeter, op een steenworp van Warredal, kan je kajaks, Canadese boten, waterfietsen of sup’s huren. Ideaal voor een ‘spetterende’ uitstap met familie en/of vrienden. Geniet van een rustgevende tocht over de Zuid-Willemsvaart of een avontuurlijke afdaling op de Maas.

OPGELET: De onderstaande activiteiten zijn zelf te boeken:

Adres:
Komweg 11, 3680 Maaseik, België
Om te boeken surf je naar: Kajakclub de Oeter

Waterfietsen (Tijdelijk gesloten)

Maak een ontspannende fietstocht op het kanaal of rondom het eilandje in het Oeterdal, dé toplocatie voor watersport.

  • PRIJS PER UUR
    € 10 p.p

Waterfietsen zijn te boeken vanaf twee personen. Om ze te huren moet je 7 jaar of ouder zijn, je zwemdiploma hebben en een zwemproef kunnen voltooien.

Paddle boarden (Tijdelijk gesloten)

Eerste keer op een sup? Begin met je voeten op schouderbreedte en richt je je schouders en je hoofd richting de voorkant van de sup. Buig daarna je knieën lichtjes en hou de heupen boven je hielen voor extra stabiliteit. Door de wind en golven is het mogelijk om je evenwicht te verliezen, kies daarom voor kleren die nat mogen worden.

  • Prijs per uur
    € 10 p.p

Om een sup te huren moet je 7 jaar of ouder zijn, je zwemdiploma hebben en een zwemproef kunnen voltooien. Het gebruik van peddels, reddingsvesten en helmen is bij de prijs inbegrepen.

Kajakken (Tijdelijk gesloten)

Kajakken is altijd een fantastisch avontuur, voor zowel sportievelingen als natuurgenieters. Boek een tochtje op de Zuid-Willemsvaart of op de Maas en geniet van al het moois dat Maaseik te bieden heeft.

  • Prijs per uur
    € 10 p.p

Om een kajak te huren moet je 7 jaar of ouder zijn, je zwemdiploma hebben en een zwemproef kunnen voltooien. Het gebruik van peddels en reddingsvesten is bij de prijs inbegrepen.