Werken in Warredal

Recreatiedomein Warredal is gelegen aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen en Bergerven. We zijn een sterk groeiend bedrijf dat zich geprofileerd heeft op gebied van paardensport, bosrijke activiteiten en bijzondere overnachtingen. De nadruk ligt op de back-to-nature belevenis, binnen en buiten de Cosy Cabins.

Openstaande vacatures

Werk je graag in de toeristische sector? Ben je flexibel, sportief en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan hebben we een leuke job voor jou! Ga in het voorjaar aan de slag als Klimpark medewerker in Warredal, Neeroeteren.

Het bedrijf

Je gaat aan de slag in ons recreatiedomein, gelegen aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen en Bergerven. Warredal heeft zich sterk geprofileerd op gebied van paardensport en bosrijke activiteiten. In het voorjaar zijn wij op zoek naar sportieve versterking in ons Klimpark. Je bent ouder dan 18 en werkt zo’n 4-5 uur en 1-2 dagen per week. Ideaal voor een jobstudent!

Jouw baan

Binnen jouw functie als Klimpark medewerker ben je verantwoordelijk voor begeleiding van kleine en grote groepen waaronder scholen tijdens het klimparcours. Je zorgt ervoor dat iedereen veilig en wel aan de activiteiten kan deelnemen en houdt nauwlettend een oogje in het zeil.
Wat biedt deze functie?
Jij krijgt een job met veel verantwoordelijkheid en jouw accurate werkhouding wordt erg gewaardeerd. Je werkt met een flexibel weekrooster tegen een marktconform salaris.

Onze ideale kandidaat:

Jij bent avontuurlijk ingesteld en hebt geen hoogtevrees. Graag iemand met een verzorgd voorkomen die goed overweg kan met alle leeftijden. Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel bent en goed functioneert binnen een team. Aangezien je ook werkt met kinderen, vragen we je om ons een blanco strafregister voor te leggen.

Solliciteren:

Wil jij graag aan de slag in Warredal en herken jij je in bovenstaand profiel? Reageer dan direct via info@warredal.be of bel ons op 089/85.23.16 en vraag naar Kristel.