Opnieuw samen uit ‘ons kot’

O, wat kijken we verheugd uit naar die simpele, onbezorgde momenten. Barbecuen met de familie, knuffelen met oma, kamperen met je vrienden. Opnieuw samen genieten van het leven, dat gaat zo heerlijk zijn. Want daar draait het tenslotte om… al die kleine magische momenten.

Met de zomer in het vooruitzicht, wil Warredal je de kans bieden om ergens naar uit te kijken. Droom je al maandenlang van een verblijf tussen de Belgische boomtoppen? Boek dan nu je overnachting in één van onze Cosy Cabins. Elk stulpje is gelegen midden in het bos, nabij Bergerven en het Nationaal Park Hoge Kempen. Je verblijft dus op een veilige afstand van de andere gasten. Geniet samen van een potje minigolf of verleg je grenzen in het Klimpark. Wat dacht je van deugddoende fietstocht of een uurtje privé sauna? Klinkt heerlijk, toch?

Wees gerust, we begrijpen je bezorgdheid… Een vakantie boeken in deze periode, het blijft een risico. Daarom hebben we onze voorwaarden voor deze zomerpromo aangepast voor jullie. Mocht je reis in juli of augustus niet kunnen doorgaan omwille van de verstrengde Corona-maatregelen (m.a.w gesloten grenzen en/of sluiting Warredal), dan ontvang je van ons je volledig betaalde bedrag terug. Reden temeer om alsnog je reis vast te leggen.

We hopen op deze manier toch een steentje bij te dragen voor allen die hun wilde zomerplannen nu overboord moeten gooien. Vakantie in eigen land is minstens zo leuk, daar zijn wij alvast van overtuigd. We wensen iedereen alvast een goede gezondheid toe en wie weet, tot binnenkort op ons groen domein!

Bosrijke groet,
Team Warredal